side-area-logo

Estetisk- og gjennomsiktig tannregulering

Gjennomsiktig regulering er et eksempel på at teknologien i vårt yrke stadig er i utvikling. Mange forbinder tannregulering med bøyler og markante skinner. I dag kan du få så godt som gjennomsiktig regulering.

Ved Parkveien Tannregulering AS benytter vi oss blant annet av Invisalign- regulering. Denne behandlingen er spesialtilpasset og kjent for sin fleksibilitet. Invisalign er en behandling hvor skinnene sitter på tennene 22 timer i døgnet. De er avtakbare og tas av under måltider. Dette gjør det atskillig enklere å spise enn med tradisjonell tannregulering. I tillegg gir denne behandlingen et meget godt resultat.

KLINIKK MED FOKUS PÅ KVALITET
Kjeveortoped Montero ved Parkveien Tannregulering AS har fokus på estetiske behandlinger med kvalitet. Ved vår klinikk tar vi vårt yrke og deg som pasient på
alvor. Du skal derfor stille forventninger til ferdig resultat.

Kjeveortoped Montero er medlem av Den Norske Tannlegeforening, Norsk Kjeveortopedisk Forening, Den Spanske Kjeveortopediske Forening (Sociedad
Española de Ortodoncia), American Association of Orthodontists, European Orthodontic Society og World Federation of Orthodontists.

Hos oss er dine tenner trygge!

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker en kjeveortoped med fagekspertise på gjennomsiktig tannregulering.

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema