side-area-logo

Hvordan få rette tenner

Tannstillingsfeil betyr at tennene ikke står korrekt i kjeven (“skjeve tenner”). Det mange ikke tenker over er at slike tannstillingsfeil/skjeve tenner i det lange løp kan medføre skader og slitasje på tenner, tannkjøtt og i selve kjevebeinet. Hos personer med tannstillingsfeil vil det ofte være vanskeligere å holde tennene rene, da det kan finnes områder hvor verken tannbørste eller tanntråd kommer skikkelig til.

KOSTBART?
Mange forbinder tannregulering med en kostbar behandling. Dog er det viktig å huske at en god kjeveortopedisk behandling er en investering i framtiden, og at en
slik investering vil kunne spare deg for annen tannbehandling i årene som kommer.
En vellykket tannregulering vil nedsette risiko for seinere slitasjeskader på tenner, tannkjøttsbetennelser og karies (hull) samt plager med kjeveleddene.

Dersom du ønsker å rette opp tenner er gjennomsiktig tannregulering (Invisalign) et av alternativene vi tilbyr ved Parkveien Tannregulering. Det er mange praktiske fordeler med gjennomsiktig tannregulering. Skinnene er så godt som usynlige og avtakbare. Hensikten er at du skal ha skinnene på minst 20 timer i døgnet, og at du tar de av når du spiser og pusser tennene. Det siste fører til at tannhygienen blir enklere og bedre ved bruk av denne metoden. Du kan altså spise hva du vil. En annen fordel er at du kan ta av skinnene dersom du skal i et viktig møte, på fest eller liknende. Men husk at resultatet kommer raskere jo flere timer i døgnet du bruker den usynlige tannreguleringen!

Kjeveortoped Montero er medlem av Den Norske Tannlegeforening, Norsk Kjeveortopedisk Forening, Den Spanske Kjeveortopediske Forening (Sociedad Española de Ortodoncia), American Association of Orthodontists, European Orthodontic Society og World Federation of Orthodontists.

Du kan trygt ta kontakt med oss i Parkveien Tannregulering. Vi informerer deg gjerne ytterligere om våre behandlingstilbud til deg som ønsker å rette opp tennene.

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema