side-area-logo

Klinikk som tilbyr Invisalign tannregulering

Vi i Parkveien Tannregulering har erfaring med tannregulering og tilbyr moderne behandlinger med fokus på kvalitet og estetiske behandlinger / resultater. Et alternativ vi tilbyr på vår klinikk er Invisalign.

Invisalign er et avansert gjennomsiktig tannreguleringssystem og er utviklet for å gi deg rette og fine tenner. Invisalign tannregulering er klinisk bevist å være svært
effektivt om det brukes korrekt. Behandlingen skreddersys fra pasient til pasient. Hos oss er det en kjeveortoped (reguleringstannlege) som planlegger og følger behandlingen. Våre pasienter har gitt tilbakemelding om at det er lite ubehag ved denne formen for tannregulering. De er også fornøyde med at de kan ta skinnene av
under måltider og ved tannpuss. Tannpussen går da helt som normalt. Invisalign er en effektiv behandling, og allerede etter 3 måneder vil du merke en forskjell.

KLINIKK MED FOKUS PÅ KVALITET
Flere og flere tar i bruk Invisalign, og det er en godt utprøvd behandlingsform. For oss er det viktig at du som pasient får et optimalt resultat. Positive resultater avhenger av riktig diagnose og god planlegging av behandlingen. Derfor mener vi det er viktig at dette utføres av en kjeveortoped med erfaring slik av man unngår komplikasjoner og uønskede resultater.

Kjeveortoped Montero er medlem av Den Norske Tannlegeforening, Norsk Kjeveortopedisk Forening, Den Spanske Kjeveortopediske Forening (Sociedad
Española de Ortodoncia), American Association of Orthodontists, European Orthodontic Society og World Federation of Orthodontists.

Dersom du ønsker mer informasjon om Invisalign tannregulering er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Parkveien Tannregulering.

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema