side-area-logo

Profesjonell kjeveortoped

Kjeveortopedi omhandler den delen av tannlegefaget som befatter seg med å diagnostisere, forebygge og behandle bitt- og tannstillingsfeil. Man kan si at en kjeveortoped er en spesialutdannet tannlege når det kreves spesialutdanning for å kunne mestre krevende behandlinger.

Vi i Parkveien Tannregulering har lang erfaring som kjeveortoped, og kan skilte med svært effektive og estetiske behandlinger for våre pasienter.

To ulike faser
En kjeveortoped har to grunnleggende faser i sin behandling.

Fase 1
Består av fast eller avtakbar apparatur. I denne fasen stimuleres kjevene til å vokse mer funksjonelt.

Fase 2
Består av tannregulering eller eventuelt skinner (Invisalign) som korrigerer tannstillingen.

For barn og tidlig ungdom er gjerne fase 1 nødvendig slik at kjevene vokser optimalt.
Hos eldre ungdom og voksne går man gjerne rett på fase 2. Dette er fasen hvor selve behandlingen utføres. Dersom du har tannstillingsfeil anbefales det å benytte deg av en profesjonell kjeveortoped

Klinikk med pasienten i fokus
Vi forstår at kjeveortopedi føles skremmende, omfattende og ikke minst kostbart. Allikevel vet vi også hvor problematisk tannstillingsfeil kan være. Vi får mange positive tilbakemeldinger etter endt behandling. Ikke var inngrepet like omfattende som man hadde forestilt seg, samtidig bør man heller ikke undervurdere følelsen av rette tenner.

Som pasient hos oss vil du bli godt informert i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. Vi gjør nøye analyser i forkant av behandlingen for å bli best mulig kjent med deg og dine tenner.

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema