side-area-logo

Ønsker du å rette opp skjeve tenner?

Dersom du er plaget med tannstillingsfeil (”skjeve tenner”) anbefaler vi deg å se nærmere på hvordan tannregulering kan hjelpe deg. De fleste forbinder tannregulering med estetikk. Som kjeveortoped ser vi de kommende problemene som gjerne oppstår ved tannstillingsfeil.

Vi har opp gjennom årene sett at skjeve tenner skaper trange rom hvor tannbørste og tanntråd ikke kommer til. I det lange løp vil mennesker med skjeve tenner måtte besøke tannlege oftere enn andre.

Regulering = En investering for livet
Mange forbinder tannregulering med en kostbar behandling. Dog er det viktig å huske at en god kjeveortopedisk behandling er en investering i framtiden, og at en slik investering vil kunne spare deg for annen tannbehandling i årene som kommer.
En vellykket tannregulering vil nedsette risiko for seinere slitasjeskader på tenner, tannkjøttsbetennelser og karies (hull) samt plager med kjeveleddene.

Vår klinikk setter kvalitet og estetiske resultater i fokus, og har erfaring innen kjeveortopedi og behandling av skjeve tenner. Som medlemmer av Den Norske Tannlegeforening, Norsk Kjeveortopedisk Forening og Den Spanske Kjeveortopediske Forening (Sociedad Española de Ortodoncia), har vi erfaring med de fleste tannstillingsfeil.

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg som har skjeve tenner er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Parkveien Tannregulering!

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema