side-area-logo

Tradisjonell tannregulering

Med tradisjonell tannregulering mener vi det tradisjonelle systemet som er mest utbredt innen tannregulering. I praksis består dette av metallklosser som festes på forsiden av tennene og hvor det festes apparatur på baksiden av tennene. Behandlingen er forholdsvis enkel og kostnadseffektiv for deg som pasient.

Vi i Parkveien Tannregulering har lang erfaring som kjeveortoped og vet raskt hvilken behandling som skal til for å bistå et hvert problem innen bitt- og tannstillingsfeil. Hos oss kommer du som pasient i fokus, og vi skreddersyr vår behandling etter dine behov.
Du skal også få god informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. For oss er det viktig at du som pasient forstår hvilken prosess som utføres, og ikke minst hvordan du best tar vare på det gode resultatet.

Full kontroll underveis av behandlingen
Tradisjonell tannregulering gir oss som kjeveortopeder full kontroll over behandlingen ettersom det ikke kreves utenlandske laboratorier for utøve vår bistand for deg som pasient. Ikke overraskende er den tradisjonelle tannreguleringen det alternativet med flest vellykket resultat for pasienter med tannstillingsfeil. Vi i Parkveien Tannregulering mener dette kan ha en sammenheng med at man som kjeveortoped avdekker eventuelle komplikasjoner eller forandringer underveis. Dette gir oss mulighet til å rette opp langt raskere.

Ulempene med tradisjonell tannregulering
Eneste ulempene med tradisjonell tannregulering er at metallklossene som festes på tennene er mindre estetiske. Samtidig kan de løsne dersom du ikke er forsiktig når du spiser.

Du kan trygt benytte deg av fagekspertise dersom du har spørsmål vedrørende behandlingsprosessen ved tradisjonell tannregulering med hvite klosser. Du skal kunne stole på at vi har det beste behandlingstilbudet for deg på vår klinikk.

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema