side-area-logo

Usynlig tannregulering med Lingual / Incognito- systemet

Vi ser en stadig økning i etterspørsel rundt usynlig tannregulering verden rundt. Løsningen er langt mer praktisk enn tradisjonell tannregulering. Dog er den langt mer krevende når den spesialtilpasses i større grad. Dette er allikevel en av fordelene når behandlingen erfaringsmessig gir svært gode resultater.

Usynlig tannregulering omhandler i all praksis om å feste apparatur på baksiden av tennene, og på den måten fremstår reguleringen som usynlig. Apparaturen (klossene) baseres på tannstillingen til pasienten, og spesialfremstilles i et laboratorium i Tyskland.

Alle gode ting har en ulempe, og usynlig tannregulering er intet unntak når behandlingen er mer kostbart enn tradisjonell behandling. Samtidig kan regulering på baksiden av tennene medføre til ubehag i tunge, og problemer med å uttale enkelte lyder.

Et alternativ til for deg som ønsker mindre synlig alternativ
Klosser i keramiske materiale gjør tannreguleringen mindre synlig, og kan være et godt alternativ for deg som ønsker noe annet enn tradisjonell behandling. Som kjeveortoped er det langt enklere å kontrollere keramiske klosser enn andre type materiale. Rimelige og estetiske er de også. Og gir et utmerket resultat.

En potensiell utfordring med keramiske klosser er at de kan løsne dersom du ikke er forsiktig under spising.

Vi forstår tannregulering er et ukjent område, og du kan trygt ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre behandlingsalternativ innen usynlig tannregulering.

Husk:
FORESPØRSEL OM TIME

Ta kontakt for time hos Parkveien Tannregulering. Ring 225 51 597 eller benytt vårt kontaktskjema